Várpalota

2016.05.25. 20:19

A közbiztonságról egyeztettek

Járási közbiztonsági egyeztető fórumot tartottak Várpalotán.

A Várpalotai Rendőrkapitányság által kezdeményezett rendezvényre meghívást kaptak a járás polgármesterei, a polgárőrség képviselői, a munkacsoportok vezetői, a rendőrség társszervei és az oktatási intézmények fenntartói.

A 2016. május 24-én Várpalotán, a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendezvényen elsőként dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, Veszprém megyei főkapitány, majd dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes, rendőrkapitány köszöntötte a megjelenteket.

Batki Tamás címzetes rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető a Várpalotai Rendőrkapitányság kábítószerekkel kapcsolatos eljárásokról beszélt, majd Bartók Judit rendőr százados a Várpalotán működő Komplex Drogprevenciós Programról tartott beszámolót. Szücs Zoltánné, az ifjúságvédelmi munkacsoport vezetője és Ádám Szilvia, az idősügyi munkacsoport vezetője a 2016 első negyedévében végzett munkát értékelte, valamint ajánlásokat fogalmazott meg a jövőre nézve.

A Várpalotai Rendőrkapitányság illetékességi területének bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről dr. Csányi Zoltán rendőr ezredes tájékoztatta a résztvevőket.

Végezetül a veszprémi katasztrófavédelmi kirendeltség munkatársa, Glöck Antal tűzoltó őrnagy a szabadtéri tűzgyújtás szabályairól adott tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!