tapolca

2018.04.07. 08:00

Tiszta lappal indul

„Az ellenzék mindent elkövetett a lejáratásomért, de ez csak még elszántabbá tett. A térségnek azonban komoly károkat okoztak. Ideje ennek véget vetni” – mondta lapunknak Fenyvesi Zoltán, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselőjelöltje.

Fenyvesi Zoltán sokat tett a térségért Fotó: Penovác Károly

Fenyvesi Zoltán elmondta, hogy a méltatlan támadások megacélozták, elszánt és felkészült. Hozzátette, hogy az elmúlt három évben kormányzati kapcsolatainak köszönhetően több olyan fejlesztést járt ki Tapolcának, Ajkának és Sümegnek, amit az ellenzékiek nem tudtak, vagy nem is akartak elrendezni. Az ellenzéki képviselők legutóbb csalással is vádolták, de a tapolcai jegyző hivatalos levele igazolja, hogy az aláírásgyűjtése rendben volt. Azt mondta „támadjanak csak, én dolgozom helyettük is a tapolcai és az ajkai egészségügyért, a sümegi útfejlesztésekért és a térség turizmusának a fellendítéséért.”

Fenyvesi Zoltán sokat tett a térségért Fotó: Penovác Károly

Elmondta, hogy a térség érdekében összeállítottak egy problématérképet, ami tele van, mert az ellenzéki képviselő semmit se csinált évek óta.

Fenyvesi Zoltán úgy gondolja, hogy ő az egyetlen a jelöltek közül, aki április 9-től személyesen Orbán Viktorral tárgyalhat a támogatásokról. Én vagyok a megoldás! – tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!