Tapolca

2014.07.04. 13:52

A főváros felé kacsingat Torma Tamás

A huszonhét esztendős Torma Tamás a sümegi Hanghullám versenyen ért el harmadik helyezést, amit jó visszajelzésként értékelt énekesi pályája tekintetében.

Szijártó János

- Elég erős mezőny jött össze a sümegi megmérettetésen, és úgy érzem, jól helyt álltam. A döntőben két művet énekeltem, az egyik a Párizsi Notre Dame című musicalból volt egy dal a Belle, ami azért elég nehéz a három megformálandó karakter miatt. A másik egy bulizós szám volt, a Hungáriától az Amerika hangja.

Mindkettővel megnyerte a közönséget és a zsűrit is, ami egy szép helyezés formájában testesült meg számára.

Torma Tamás (Fotó: Szijártó János)

Tamás rendkívül szerény, ugyanakkor tehetséges operett énekes, amiről a sümegi Hanghullám versenyen kívül számos más helyszínen is meggyőződhetett már a közönség. Természetesen szeretne ebben az irányban tovább lépni, de egyelőre még nem született meg az a nagy elhatározás, hogy távolabb költözzön Tapolcától. Túl sok dolog fűzi jelenlegi környezetéhez, nehéz számára a döntés. Természetesen addig, amíg töpreng, mindenképpen a továbbiakban is erősíti a Tapolcai Musical Színpadot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!