A szerkesztő ajánlja

2016.04.11. 16:07

Életet egy fotóért?

Két megdöbbentő, ráadásul gyerekeket érintő eset sokkolta néhány nap leforgása alatt Veszprém megyét, egy tizenöt éves fiú és egy tizenöt éves lány került életveszélybe fotózás miatt.

Kovács Erika

A veszprémi vasútállomáson forgalomtól elzárt, üzemi területre ment a 15 éves fiú édesapjával és húgával, majd a fiú felmászott egy vasúti kocsira a huszonötezer voltos vezeték alá, állítólag egy fotó kedvéért. A hatalmas feszültségtől a fiú testének nagyobb része megégett, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Aztán itt a legfrissebb eset: vasárnap egy 15 éves kislányhoz riasztották a mentőhelikoptert, mert előre nem tudták, mennyire sérült meg az eséstől. Ő szintén a fényképezés miatt mászott fel az eplényi sziklára, ahonnan negyven métert zuhant, csúszott a mélybe, fej- és végtagsérülést szenvedett.

Azt nem tudjuk, hogy a gyerekek a látványt akarták-e fotózni, vagy szelfit, azaz önportrét szerettek volna készíteni Egy biztos, az interneten sajnos szépen gyarapodik az a gyűjtemény, ahol olyan képeket lehet látni, amiket készítőik nem éltek túl. Életmentő lehet tanulni ezekből!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!