Sümeg

2016.10.01. 08:43

Az öregdiákok újra találkoznak

Sümeg – Őszi találkozóját tartja a Kisfaludy Sándor Gimnázium Öregdiákok Baráti Köre október 15-én, szombaton délelőtt 11 órától az iskola dísztermében.

Tisler Anna

Az intézmény egykori diákjai rendszeresen találkozókat szerveznek: ősszel Sümegen, tavasszal Budapesten jönnek össze egy beszélgetésre.

Ilyenkor kulturális programokon is részt vesznek. A következő találkozón Kócika, Kócika, Isten vele címmel Szabó Dezső sümegi kötődéséről tart előadást Darnay László öregdiák. A találkozón a gimnázium jelenéről tájékoztatja a megjelenteket Szeidlné Lakos Éva intézményvezető. Kis Ferenc Csanád   az erdélyi és a kárpátaljai missziós tevékenységét ismerteti öregdiák-társainak.Kaiser Mihály a baráti kör elnökeként beszámol a tavaszi találkozó óta történt eseményekről, valamint a további tervekről.Az egykori gimnazisták a z összejövetlen az elhunyt tanáraikról is megemlékeznek.

Október 13-án, csütörtökön délután két órakor teszik tiszteletüket a temetőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!