Sport

2016.05.04. 13:47

Zovko mester az arénában

Veszprém - Régi ismerőst köszönthettünk a Veszprém Arénában. Zdravko Zovko kézilabdaedzőre a Dunaújváros trénereként fontos feladatok várnak pénteken városunkban.

B. Virág Rita

A horvát szakember hét évig dolgozott Veszprémben, 2002-ben a vezetésével jutott el először a veszprémi férfi kézilabda-együttes a Bajnokok Ligája döntőjébe. Zovko most a Dunaújvárosi Kohász női alakulatának szakvezetője és újra nemzetközi kupadöntőig vezette csapatát. A Duna-parti együttes pénteken játssza az EHF-Kupában a német Metzingen ellen a visszavágót, ahol kiderül, ki végez a sorozat élén.

Az újvárosiaknak minden esélye megvan a sikerre, hiszen Németországban mindössze két góllal maradtak alul (28:26). A Veszprém Aréna pedig korábban már a Győri ETO-nak is szerencsét hozott, igaz, a Rába-partiak a Bajnokok Ligáját nyerték meg a királynék városában.

A visszavágót tehát május 6-án, pénteken tartják az arénában, ahová nemcsak az újvárosi, hanem a veszprémi szurkolókat is várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!