Sport

2017.05.29. 07:49

Veteránok, fiatalok, bombagólok

Veszprém - Veterán játékos góljával a 89. percben lopott pontot a Csetény idegenből. A játéknapon többen is dupláztak, Venczel pedig négy gólt lőtt és már csak két találatra van az álomhatártól. Összeállítottuk a forduló válogatottját.

Horváth Gábor

Az MTD Hungária megye I-es futballbajnokság utolsó előtti körében a pápaiak feltették koronát idei teljesítményükre: 8:0-s rátóti sikerrel biztosították be bajnoki címüket. Venczel Zoltán négyszer talált a hálóba és már csak két gólra van az 50-es álomhatártól. A Perutz FC nagyon szervezetten, motiváltan és harcosan, olykor pedig látványosan futballozott. Az egész csapat dicsérhető, mi Venczel mellett a sokat robotoló Böröczky Bálintot, valamint a középpályán ezúttal is remekül játszó, szép gólt szerző Baldauf Konrádot emeltük ki.

Fontos sikert aratott a FAK, amely már biztosan a harmadik helyen zárja a szezont. Az Ugod elleni hazai meccset (3:0) Humli Péter bombagólja nyitotta, a s a fűzfőiek játékosa a hajrában még egyszer kapuba talált.

A pápai Venczel Zoltán (3-as számmal) négyszer talált a hálóba Gyulafirátótón

Fotó: Pesthy Márton

A balatonfürediek megtették kötelességüket, hozták saját találkozójukat, persze a Pápa botlásában nem reménykedhettek, idén ezüstérmes lett a BFC. A Devecser ellen 5:0-ára megnyert meccsen Imre István duplázott.

A tihanyiak idegenben győzték le egyik közvetlen riválisukat, az újonc ötödiknél rosszabb már nem lehet. A Várpalota otthonában aratott 3:1-es sikerből Nemes Ádám jó játékkal és góllal vette ki a részét.

Remek meccset játszott egymással a Balatonalmádi SE és a Péti MTE. Bár a találkozó (és a forduló) gólját Kakas József lőtte, mi a nyertes csapatból válogattunk: a Balaton-partiakat erősítő Straub Ádám az utolsó öt percben duplázott és csapata ezzel nyert 3:2-re.

A csetényiek nem hagyták magukat az esélyesebb (igaz, az utóbbi időben rossz formában lévő) Ajka Kristály otthonában. A vendégek a 89. percben egyenlítettek (1:1), a találatot a veterán Gersics József jegyezte.

Az Úrkút SK, bár hátrányban is volt, magabiztosan gyűjtötte be a pontokat Zircen. Garai Péter csapatának támadójátéka remekül működött (3:5), az együttesből két régi ismerőst emeltünk ki: Márton Gábor ismét vezér volt, s Tróbert Attila is hozta mostanában megszokott formáját, két gólt is szerzett.

A Magyarpolány nem brillírozott az Öskü ellen, ám ennél fontosabb, hogy szezonbeli utolsó hazai meccsén nyerni tudott (1:0) az újonc, amelyből Kócsár László kapus került be eheti alakulatunkba.

 

Kapus

Kócsár László (Magyarpolány)

 

Hátvédek

Nemes Ádám (Tihany)

Márton Gábor (Úrkút SK)

Gersics József (Csetény)

Böröczky Bálint (Perutz FC)

 

Középpályások

Straub Ádám (B.-almádi)

Baldauf Konrád (Perutz FC)

Humli Péter (FAK)

Tróbert Attila (Úrkút)

 

Csatárok

Venczel Zoltán (Perutz FC)

Imre István (B.-füredi FC)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!