Sport

2015.05.31. 13:36

Válogatott edzőtáborba hívták a bokszoló Sárközi Attilát

Veszprém - Nagy megtiszteltetés érte a veszprémi Sárközi Attilát, aki meghívót kapott a magyar ökölvívó válogatott tatai edzőtáborába.

Horváth Gábor

Hétfőtől kőkemény munka vár Sárközi Attilára, aki ezzel együtt hihetetlenül boldog, hiszen öt napon át az ország legjobb bokszolóival edzhet.

Sárközi Attila felhívta magára a szövetségi kapitány figyelmét. Fotó: Zwicker Tamás

– Nagyon örülök, vettem már részt válogatott-tréningeken, de edzőtáborba még nem hívtak. A válogatott tagjain kívül ez csak néhány embert érint, tehát igencsak jó jelnek, nagy megtiszteltetésnek veszem a dolgot. Edzőm, Mikóczi Ferenc vitt fel egy fővárosi edzésre, amelynek végén Kovács László szövetségi kapitány meg is hívott Tatára. Rengeteg munka vár ránk, napi három edzés a program, kora reggel 14 kilométer futással kezdünk, majd délelőtt és délután is tréningezünk – nyilatkozta a Naplónak a 23 esztendős veszprémi ökölvívó, aki 69 kilogrammos súlycsoportban versenyez. Attila tehetséges bokszoló, akiről megírtuk már, később a profi világban képzeli el jövőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!