Sport

2016.09.23. 15:03

Újabb nagy csata előtt a fürediek

Balatonfüred - Kemény ütközet után újabb kemény erőpróba vár a füredi kézilabdázókra, akik szombaton idegenben lépnek pályára.

Horváth Gábor

- Jól kezdtünk, úgy, ahogy kellett, de aztán mégis csak a végén tudtuk eldönteni a pontok sorsát - mondta el a múlt heti, Orosháza elleni, 30:27-re végződő hazai bajnokiról Csoknyai István.A Balatonfüredi KSE edzője hozzátette: csapata többször is hibázott, de pozitívum, hogy mindig tudott újítani játékán, értékes győzelmet arattak, összességében dicséret illeti a játékosokat.A férfi kézilabda NB I következő fordulójában a Váci KSE lesz a BKSE ellenfele.

- Jó lenne sorozattá formálni a múlt heti sikert, nagyon szeretnénk nyerni, de ez nem lesz egyszerű. A váciak legutóbb remek teljesítményt nyújtottak a Csurgó otthonában, a házigazda jobban megizzadt a pontokért, mint mi az Orosháza ellen. A hét elején sok problémánk volt, betegség vagy sérülés miatt többen csak csütörtökön tudtak munkába állni.

Járt a Csoknyai-pacsi: a múlt héten a fürediek cseh légiósa, Stanislav Kasparek tizenhárom gólt szerzett, ezzel főszereplő volt a szívós orosházi együttes két vállra fektetésében
Fotó: Penovác Károly

Most már viszont mindenki a fedélzeten van, készen állunk a bravúrra. Ahhoz, hogy ez sikerüljön mindenkinek hozzá kell tennie egy kis pluszt - fogalmazott Csoknyai István, megjegyezve: védekezésük stabilitásán mindenképpen szükséges javítani.A Váci KSE-Balatonfüredi KSE találkozó szombaton 18 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!