Sport

2016.07.20. 10:25

Ügyészek: sportban is kiválóak

Veszprém - A dunántúli főügyészségek hagyományos, éves sporttalálkozóját tartották 2016. július elején, melynek az idei évben – 2005 után immár második alkalommal – Veszprém adott otthont – közölte Gulyás Ildikó főügyészségi szóvivő.

Napló-információ

Elmondta továbbá, a Veszprém Megyei Főügyészség szervezésében lezajlott kétnapos rendezvényen kilenc főügyészség és a Legfőbb Ügyészség csapatai versengtek egymással, több mint 200 résztvevővel.  A versenyzők a hagyományos atlétikai számok mellett asztaliteniszben, tollaslabdában, női röplabdában és férfi kispályás labdarúgásban is összemérhették erejüket, vagy olyan, a találkozók történetében új sportágakat próbálhattak ki, mint az íjászat és az airsoft lövészet, de nagy érdeklődést váltott ki a kötélhúzás és a versenyzők ügyességét próbára tevő zsákban futás is.

A Veszprém Megyei Főügyészség győztes focicsapata

Különös figyelem övezte a csapatvezetők versenyét, akik hétméteres dobásaikkal a 222-szeres magyar válogatott Fazekas Nándor kapuját igyekeztek bevenni, több-kevesebb sikerrel.

A sportolás mellett lehetőség nyílt rá, hogy az ide látogató vendégek megismerjék Veszprém nevezetességeit, így az érdeklődők megtekinthették a várat és az egykori várbörtönt. A két nap alkalmat adott arra is, hogy az egymástól távolabb dolgozó munkatársak kötetlen körülmények között találkozzanak, ismerkedjenek egymással.

Az összesített végeredmény szerint Komárom-Esztergom megye csapata végzett az első helyen, míg a házigazda Veszprém megye a második, Somogy megye küldöttsége pedig a harmadik helyet szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!