Sport

2017.05.24. 19:30

Rangos mezőnyben a Dabronc

DABRONC Hat év után tért vissza leánycsapattal a Dabronc Marcal-Völgye Egyesület a gyermek-röplabdabajnokságba, s rögvest meg sem állt az országos döntőig.

B. Virág Rita

A dabronciak öt kvalifikációs tornán indulva biztosították be helyüket a 12 csapatot számláló országos döntőben az Őryné Merő Nóra Leány Országos Mini Bajnokságon.

Badacsonyi Győző tanítványai a rangos mezőnyben sem vallottak szégyent, nagyszerűen küzdöttek. A csoportkörben előbb kikaptak 2:0-ra a Delta Érdtől, majd 2:1-re megverték az MTK-t, így a második helyen zártak. A folytatásban az UTE ellen a legjobb nyolc közé jutás volt a tét, ám sajnos végig kiélezett meccsen 2:1-re alulmaradtak. Ezután, szintén drámai ütközeten 2:1-re megverték a Kaposvári RA gárdá- ját, a helyosztón pedig 2:0-ra kikaptak a Szolnoktól, így összesítésben a tizedik helyen zártak.

Minden dicséretet megérdemelnek a lányok Fotó: egyesület

A dabronci csapat tagjai: Szabó Laura, Orsós Mercédesz, Simon Csenge, Simonyai Karina, Párizs Réka, Molnár Kitti, Egry Kinga, Sömenek Laura, Péter Elizabet és Balázs Karolina.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!