Sport

2016.11.14. 09:08

Ők voltak a legjobbak a hóban, fagyban, sárban! - Videókkal

Veszprém – Nemcsak egymással, az elemekkel is küzdöttek a foci megye I csapatai az elmúlt fordulóban. Néhány meccs inkább volt sárbirkózás, mint foci, videónk is van róla!

Horváth Gábor

Azok közül kerültek ki a győztesek, akik jobban alkalmazkodtak az esőhöz, a hóhoz és a néhány helyen dagonyává váló játéktérhez.

A Tihanyi FC éles csatában bizonyult jobbnak (2:1) hazai pályán a várpalotaiaknál, a félszigeti csapatból Kovácsfi Barnát válogattuk be a forduló legjobbjai közé.A Balatonalmádi SE magabiztosan érvényesítette a papírformát Pétfürdőn, a 4:0-ra győző vendégek közül a duplázó Hoffer Leventét és dr. Márki Dávidot emeltük ki.

Könnyedén gyűjtötte be a pontokat a Perutz FC (amely a Gyulafirátótot 6:0-ra verte), a pápaiaknál két dupla is volt: a gólkirályi cím várományosától, Venczel Zoltántól ez nem meglepő, Kovács Szabolcs eredményessége viszont külön is megsüvegelendő. A Fűzfői AK értékes sikert aratott, 4:2-re nyert az Ugod vendégeként. A Balaton-partiak közül – nem először ebben a szezonban – Nyári Dániel, valamint a kapus, Radnai Gábor teljesítményét emeltük ki. Az ösküiek egy félidő után 0:1-es hátrányban voltak hazai környezetben a Magyarpolánnyal szemben, ám végül 5:1-es sikert arattak.

Az Almádi könnyedén nyert, még ilyen mozdulatokra is futotta a Balaton-partiaktól a Péti MTE vendégeként
Fotó: Penovác Károly

Horváth László találata mellett remekül készített elő, mellette Gáspár Roland került be együttesünkbe.A Kristály 6:1-re nyert Csetényben, ahol igazi sártenger várta a csapatokat. Az ajkaiak közül Udvardi Mózes a hajrában kétszer is a hálóba talált.Továbbra sem lehet megállítani a balatonfüredieket, az éllovas Devecserben nyert 3:1-re, a kiváló formába lendülő Miskei István az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is duplázott.

A Péti MTE-Balatonalmádi SE mérkőzést óriási esőben játszották le szombaton:

.

Rosszabb volt a helyzet másnap Csetényben, ahol a sárban birkózás mellett hét gól született:

A 14. játéknap legjobbjai lapunk szerint:

Kapus: Radnai Gábor (FAK)

Hátvédek: Udvardi Mózes (Kristály), Kovács Szabolcs  (Perutz FC), Gáspár Roland (Öskü), Nyári Dániel (FAK)

Középpályások: Miskei István (B.-füred), dr. Márki Dávid (B.-almádi), Hoffer Levente (B.-almádi), Kovácsfi Barna (Tihany)
Csatárok: Venczel Zoltán (Perutz FC), Horváth László (Öskü)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!