Sport

2016.05.30. 18:55

Nem gazdálkodtak jól a lehetőségeikkel

Veszprém - Már az első félidőben négygólos hátrányba került hétfőn a futsal NB I-ben a Veszprém, amely nem gazdálkodott jól helyzeteivel.

Horváth Gábor

1. FCV-Haladás 3:6 (0:4)

Veszprém, 400 néző. V.: Tamási, Horváth.

1. Futsal Club Veszprém: Sárdi - Németh, Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Finta, Bognár, Boromisza D., Püspök, Gunther, László, Schmidmajer. Edző: Madarász János.

Haladás: Tyukász - Gyurcsányi, Horváth, Hegyesi, Öreglaki. Csere: Vidák, Németh P., Matyi, Rácz, Gyimesi, Sipos, Németh E., Hajmási. Edző: Lódi Tamás.

Gólszerző: Tatai (29., 33.), Tar (37.), illetve Öreglaki (12., 14.), Gyurcsányi (16.), Hegyesi (17.), Hajmási (31., 40.).

Az első percekben a Veszprém irányított, de azért Sárdinak is akadt dolga. A folyamatos nyomásnak köszönhetően a hazaiak veszélyesebben játszottak, a helyzeteket azonban nem sikerült gólra váltani. A Haladás nem elégedett meg az alárendelt szereppel, Öreglaki távoli lövésével megszerezte a vezetést. Nem sokkal később növelte előnyét a vendégcsapat, amely az első 20 perc után biztosan vezetett, hiába volt több lehetősége a bakonyiaknak.

A második félidő hazai lehetőségekkel kezdődött, de a Madarász-csapat játéka nem volt elég gyors, sok volt az eladott labda. Tatai találataival végül szépített az 1. FCV, majd Tar is betalált, a hátrányt azonban nem sikerült ledolgozni. Az utolsó gólt a lefújás pillanatában szerezte a Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!