Sport

2017.01.16. 19:06

Nagy a a nyolcaddöntőbe még visszatérhet

Veszprém - Nagy László bokasérülése miatt kikerült a magyar férfi kézilabda-válogatottból, helyette Gulyás Péter kapott lehetőséget.

B. Virág Rita

Fontos hír, hogy a boka- sérüléssel bajlódó csapatkapitányt, Nagy Lászlót lecserélte Javier Sabaté szövetségi kapitány Gulyás Péter jobbszélsőre. A szabályok szerint Nagy akár vissza is kerülhet a keretbe, mert még egy cserére lehetőségük van a mieinknek.

A franciaországi vébén vasárnap késő este ért véget a B csoportban az Izland-Tunézia csata, amely kisebb meglepetésre 22:22-es döntetlennel zárult. A magyar csoportban megszerezte első győzelmét Fehéroroszország, amely Szaúd-Arábiát győzte le 29:26-ra. Ezenkívül az A jelű hatosban Brazília megszenvedett Japánnal: 27:24-re tudta csak megverni.

Hétfőn este a magyar találkozóval egy időben rendezték a szlovén-macedón derbit, amely 29:22-es eredményt hozott. Az Egyiptom-Bahrein csatán pedig 31:29-es eredmény született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!