Sport

2017.03.27. 11:49

Már bennmaradást érő helyen a Veszprémi KKFT

Csurgó, Veszprém – Már két pontos előnnyel vezet közvetlen riválisa, a Csurgói KK U23-as alakulata előtt a bennmaradásért vívott harcban a Veszprémi KKFT, miután a hétvégén éppen az említett gárda otthonában tudott diadalmaskodni.

B. Virág Rita

Csurgó U23–Veszprémi KKFT

20:28 (14:11)

Csurgó, 100 néző. V.: Paska, Vastag. Veszprémi KKFT: Andorka – Szmetán, Szobol 9 (1), Éles 3 (1), Heiczinger 5, Márton 4, Bonyhádi. Csere: Szász (kapus), Lovas 1, Kovács, Végh, Vasvári G. 2, Hári 1, Tóth M., Dainese, Vasvári Á. 3. Edző: Pásztor István.

Kiállítások: 10, ill. 16 perc.

Hétméteresek: 4/1, ill. 2/2.

A Csurgói KK U23-as alakulata is tisztában volt vele, hogy a bennmaradás szempontjából sorsdöntő találkozó vár rá a Veszprémi KKFT ellen. Ennek megfelelően nagy elánnal kezdtek a hazaiak és az első félidő közepéig biztos előnyt építettek. Előbb 6:3-ra, majd 6:5 után 11:5-re is vezetett már a Csurgó. A veszprémi időkérés után sikerült rendezni a sorokat, főleg védekezésben szedte össze magát a Pásztor-csapat, így 14:11-es állásról fordulhattak a küzdő felek.

A második felvonásban aztán nemcsak tovább javult a VKKFT hátsó alakzata, hanem Szász és Andorka kapus is kiemelkedően teljesített, mindketten hozzá tudtak tenni a mérkőzéshez. Az okosabb, megfontoltabb támadójáték következtében pedig előbb kiegyenlített a vendég gárda, majd a 40. perchez közeledve már a vezetést is megszerezte (15:17). Andorka kapus pedig a végjátékban egyszerűen lehúzta a rolót, az 53. percben 20.23 állt a meccs, de ezután a Csurgó egyszer sem tudott betalálni a veszprémi kapuba, míg a vendégek ötször is eredményesek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!