Sport

2017.01.10. 20:10

Magas színvonalon

Tapolca - Tarolt a Karakt Air csapata a nagy hagyományokra visszatekintő Újévi Kupa elnevezésű tapolcai teremlabdarúgó-tornán.

Bényi Kálmán

A Csermák József rendezvénycsarnokban szombaton lebonyolított megmérettetésre előzetesen tizenkét alakulat adta le a nevezését.

A gárdákat a szervezők három csoportba osztották. A kvartettekből a nyolc legeredményesebb csapat egyenes kieséses rendszerben szállhatott harcba a végső győzelemért. Az egyszer húsz perces, nagy kapukra lejátszott ütközeteket sok gól és magas színvonal jellemezte.

A Karakt Air együttese kimagaslott az idei torna mezőnyéből
Fotó: Csermák csarnok

A mezőnyből kimagaslott a végső győzelmet is megszerző Karakt Air társulata, amely az első helyért járó díjakon kívül bezsebelte a legjobb kapusnak és a gólkirálynak járó elismerést is.

Végeredmény: 1. hely: Karakt Air, 2. hely: Kulukulu FC, 3. hely: Link Team, 4. hely: Tópart Bisztró.

A tapolcai torna legjobb kapusának Marton Andrást (Karakt Air) választották meg, a legjobb mezőnyjátékos Karika Ákos (Kulukulu FC) lett, a gólkirályi címet pedig Marton Gergő (Karakt Air) érdemelte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!