Sport

2016.09.30. 10:04

Madarász: velünk is számolni kell!

Veszprém – Remek erőfelmérő előtt áll a veszprémi futsalcsapat, amely igazi nagyágyút fogad a soron következő fordulóban. Madarászék maguknak és másoknak is bizonyíthatnak.

Horváth Gábor

A majdnem minden pontvadászat végén a győriek mögött ezüstérmes (legutóbb viszont csak negyedik) MVFC Berettyóújfalu látogat hétfőn a Március 15. úti sportcsarnokba. Két veretlen csapat csap össze, a vendégek két sikerrel kezdték a szezont, az 1. FC Veszprém a Dunaújváros elleni döntetlen (1:1) után magabiztosan nyert (0:7) az újonc Bőny otthonában.

- Szépen lassan örök rangadó lesz a Berettyó elleni találkozónk, minden alkalommal izgalmas, jó meccset játszunk egymással – mondta el Madarász János, a bakonyiak vezetőedzője, aki hozzátette: ellenfelük jelentősen átalakult a nyáron, sok az új játékos, kérdéses, mire lesznek képesek.

A veszprémiek hétfőn ismét hazai környezetben szerepelnek
Fotó: Balogh Ákos

- Én sem tudom pontosan, milyen erőt képvisel az új Berettyóújfalu. Jól kezdtek, de mi leszünk az első élcsapat, akikkel találkoznak. Összességében a mi rajtunk is rendben volt. A Dunaújváros elleni összecsapásra kicsit rányomta a bélyegét az izgalom, a Bőny ellen nem kezdtünk jól, de a szünetben rendeztük a sorokat és könnyedén nyertünk.

Madarász János kiemelte: játékosai önbizalma a helyén van, ráadásul, ha sikerül megnyerni a hétfői derbit, második helyre jönnek fel a tabellán. - Nagyon szeretnénk győzni, talán akkor mindenki elhiszi, hogy velünk is számolni kell a bajnokságban – tette hozzá a szakember.

Az összecsapás hétfőn megszokott időpontban, 18.30-kor kezdődik.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!