Sport

2016.08.21. 18:29

Könnyedén behúzta a Veszprém

A Balatonfüredi KSE elleni mérkőzéshez képest jóval simábban nyert a címvédő Telekom Veszprém a Mezőkövesd ellen a férfi kézilabda NB I-ben.

Piltman-Horváth Barbara

MKC–Veszprém 21:31 (12:18)

Mezőkövesd, 850 néző. V.: Hargitai G. Markó G.

Mezőkövesdi KC: Holló, Kovács J. – Kovács B. 2, Szepesi 1, KISS 5 (4), Grünfelder 1, Radnic 2, Seluasiuk 2, Trivkovic 1, Grigoriev 2, Gulás, Nagy, Pordán, Vaskó 2, Vukic 3, Fábián

Telekom Veszprém: Borbély, Mikler – Schuch 1, Ilic 2 (1), GAJIC 6, Aflitulin, UGALDE 5, Marguc 3, ANCSIN 4, Terzic, Sulic 2, Füzi, Fekete 1, LÉKAI 4, Ligetvári 2, Tóth 1. Hétméteres: 4/4 ill 3/1. Kiállítás: 4 perc ill. 10 perc

A zsúfolásig megtelt mezőkövesdi csarnokban veszprémi részről sokan kaptak pihenőt, inkább a fiatalokra támaszkodott Javier Sabaté. A nevezettek között ott volt Fekete Dávid, Tóth Attila, Borbély Ádám, Füzi Dániel és Ligetvári Patrik is.

Az első félidő elején a hazaiak zsinórban háromszor is eredményesek voltak, de a veszprémi csapat minden gond nélkül fordította az eredményt 3:1-ről 3:6-ra. Ebben leginkább Gasper Marguc és Lékai Máté volt a csapat segítségére, a szélső és az irányító két-két góllal járult hozzá a háromgólos előny kiharcolásához. A továbbiakban nem forgott veszélyben a mérkőzés kimenetele, Ancsin Gábor is beszállt a gólgyártásba, Mikler Roland pedig a kapuban biztosította a kedvező eredményt a Veszprém számára. A félidőben már hattal vezetett az idegenben játszó csapat. Végül tíz góllal nyert a Veszprém, 21:31 lett a mérkőzés eredménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!