Sport

2017.08.03. 14:35

Kőkemény munka zajlik Roglán - Nem kíméli játékosait Ljubomir Vranjes

ROGLA, VESZPRÉM - Nem kíméli a játékosait, kőkemény edzéseket vezényel a szlovéniai edzőtáborban Ljubomir Vranjes, a Telekom Veszprém férfi kézilabdázóinak új edzője.

B. Virág Rita

Napi három edzéssel szeretné megalapozni csapata erőnlétét Ljubomir Vranjes. A roglai edzőtáborból érkezett hírek szerint nem kíméli játékosait a tréner. Minden reggel hét órakor van az ébresztő, ezt követően négy kilométeres futással hangolódnak a napra a játékosok.

A reggelit követően újabb tréning vár a gárdára, újabb futás vagy konditermi gyakorlás. Ebéd után csendespihenőt kapnak a srácok, majd dél-után öttől ismét munkába állnak. Ljubomir Vranjes a klub hivatalos honlapján elmondta, a kézilabdát még nem sokszor vették kézbe, mert a legfontosabb feladat most az erőnlét, a fizikai állóképesség megszerzése.

A sok edzés mellett azért szakítanak időt egy kis lazulásra is, nemrég bobozni voltak, ahol 1200 méter magasból száguldottak lefelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!