Sport

2017.07.19. 18:34

Jó benyomást keltett az Ajka - Négy találatot szereztek a hazaiak

AJKA A korábbi tervekkel ellentétben nem a Vác, hanem az Iváncsa csapatát fogadta tesztmeccsen az NB III-as FC Ajka alakulata.

B. Virág Rita

FC Ajka-Iváncsa

4:1 (2:1)

Ajka, 100 néző. FC Ajka: Pokorni (Balogh), Krebsz (Baksa), Pákai (Köles), Kovács Ge., Csemer (Juhász) - Nagy E. (Szabó), Pavlitzky (Varga) - Horváth Péter (Kalász) - Vallejos (Bene), Major (Horváth P.) - Nagy K. (Kovács Gá.). Edző: Rozmán László.

A 9. percben az első komolyabb ajkai helyzetet sikerült gólra váltani: Kovács Ge. ugratta ki remekül Nagyot, aki Dániel mellett a kapu közepébe passzolt, 1-0.

A következő gólra sem kellett sokat várni, a 17. percben Horváth P. passzából lódult meg Major, ő az alapvonalig cselezte magát, a középre adására jó ütemben érkezett Nagy, akinek innen könnyű dolga volt, az üres kapuba passzolt, 2-0.

Az Ajka ezután rengeteg helyzetet elpuskázott, majd az Iváncsa egy szabadrúgást követően szépített, 2-1.

A szünet után a 79. percig kellett várni az újabb ajkai gólra, Köles egy szögletet követően talált a hálóba, 3-1.

A mérkőzés hajrájában tovább növelte előnyét az Ajka: Markó ugratta ki nagyszerű ütemben Kovács Gábort, aki a kapust kicselezve az üres kapuba passzolt, 4-1.

Összességében az Ajka jó benyomást keltett a szintén NB III-as Iváncsa ellen és megérdemelten nyert ilyen arányban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!