Sport

2015.11.20. 11:35

Fokozott biztonsági intézkedések a Veszprém-Celje mérkőzésen

Veszprém - Fokozott rendőri jelenlétre és ellenőrzésekre számíthatnak az MVM Veszprém–Celje férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésre kilátogató nézők.

B. Virág Rita

A veszprémi egyesülettől kapott tájékoztatás szerint a párizsi terrorcselekmények után minden nagyobb tömeget megmozgató sportesemény kiemelt biztonsági kockázatú rendezvény. Épp ezért fokozott rendőri jelenlétre számíthatnak a szurkolók a szombaton 16 órakor kezdődő találkozón.

Hogy mindenki biztonságban és felszabadultan érezhesse magát, ezért a bejáratnál alaposan átvizsgálnak mindenkit. Az egyesület arra kér minden drukkert, hogy lehetőleg esernyőt, csomagot, táskát ne hozzanak magukkal, vagy ha mégis elkerülhetetlen, akkor azt helyezzék el a ruhatárban, különben a küzdőtérre nem tudnak bejutni.

A jövő héten a francia PSG lesz a veszprémiek vendége, s azon a találkozón, érthetően, még több biztonsági intézkedésre számíthatunk.

A veszprémiek a párizsi események óta először játszanak hazai pályán. Rendezőként rendkívüli figyelmet fordítanak hűséges szurkolóik biztonságára.

A Celje ellen természetesen hazai pályán kötelező a győzelem, hogy továbbra is versenyben maradjon a magyar bajnok az első helyért. Jelenleg a PSG vezeti a nyolcast, de jövő héten visszaveheti az első helyet a Veszprém, ha legyőzi a franciákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!