Sport

2017.06.02. 18:40

Megye II: Az utolsó forduló dönt az aranyéremről

Nagy izgalmakból nem lesz hiány az MTD Hungária megyei II osztályú labdarúgó-bajnokság záró fordulójában. Az utolsó, vasárnapi játéknap hivatott eldönteni, hogy az Ősi PSK vagy a Sümeg VSE játékosainak nyakába kerül-e majd az aranyérem.

Bényi Kálmán

Egyetértés SE Nemesszalók (14.)-Vaszar SE (16.): Az alsóházi derbin mindkét alakulat felszabadultan játszhat. Tétje már nem lesz a találkozónak. A csapatok ugyanis bebetonozták magukat jelenlegi pozíciójukba.

Taliándörögd SE (11.)- Csabrendek FC (13.): A mérkőzés a vendéglátóknak fontosabb. A dörögdiek egy esetleges siker és a többi eredmény kedvező alakulása esetén egy helyet előrébb léphetnének a tabellán, míg vetélytársuk, már biztosan a 13. helyen fog végezni.

Pápateszér SE (10.)-B.-tomaji SE-Bonvino (7.): A teszériek a múlt héten létszámgondokra hivatkozva nem utaztak el Ősibe. Az igencsak sportszerűtlen tettet azzal fokozták, hogy az ünneplésre készülő bajnokaspiránst erről egyáltalán nem is értesítették. Most hazai pályán bizonyíthatják be, hogy ez csak egy kisiklás volt, és van tartása a társaságnak.

Balatonkenese (12.)-Ősi PSK (1.): Már csak egy lépés választja el a bajnoki cím elhódításától a vendégeket. A Balaton-parti település ideális helyszín lehet az ünneplésre.

Tapolca (8.)-Csopak SC (6.): Mindkét alakulatra igaz, hogy különböző okokból kifolyólag nem igazán tudtak egyenletesen teljesítményt nyújtani a tavaszi szezonban. Kíváncsian várjuk, hogy melyik csapat fogja kellemesebb szájízzel befejezni a pontvadászatot.

Szentantalfa NVSE (3.)-Nemesvámosi LSE (15.): A vendéglátók még nagy csatában vannak a sümegiekkel az ezüstéremért. A sorsuk nem az ő kezükben van, de ahhoz, hogy elmondhassák magukról, mindent megtettek a második hely megszerzéséért, mindenképpen nyerniük kellene a vámosiak ellen.

Peremarton SC Berhida (4.)-Sümeg VSE (2.): A záró forduló rangadóját Peremartonban rendezik. A sümegieknek a bajnoki címe, míg a hazaiaknak a negyedik helyezése foroghat veszélyben a mérkőzés végeredményétől függően. Háromesélyes találkozó.

Tótvázsony SE (5.)-Herendi Porcelán SK (9.): A vázsonyiak nagy harcban állnak a negyedik pozícióért, hátrányuk egy pont a peremartoni focistákkal szemben. Az ellenfélről elmondható, hogy a találkozó végkimenetelétől függetlenül, már biztos, hogy a kilencedik helyen fogja befejezni a csatározásokat.

A mérkőzések vasárnap 17 órakor kezdődnek.

Az élmezőny: 1. Ősi PSK 71 pont, 2. Sümeg VSE 68, 3. Szentantalfa NVSE 66, 4. Peremarton SC Berhida 60, 5. Tótvázsony SE 59.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!