Sport

2016.10.17. 18:57

A veszprémi futsalcsapat idegenben folytatta sikersorozatát

Budapest, Veszprém - Tovább folytatta remek sorozatát a veszprémi futsalcsapat, amely ezúttal idegenben győzött. Nem is akárhol.

Horváth Gábor

Aramis SE-1. FCV 2:3 (2:0)

Budaörs. Jv.: Borbás B. Aramis SE: Hegedűs - Büki, Bognár B., Sámson, Csopaki. Csere: Bozánszky, Szeghy, Korozmán, Soós, Mányi, Pap. Edző: Frank Tamás. 1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer - Bognár P., Tatai, Gulyás, Tar. Csere: Fehér, Boromisza D., Füzy, Püspök, Petróczi, Hoffer, Spandler. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Bozánszky (4.), Bognár B. (10.), ill. Bognár (22), Tar, (29.), Püspök (35.). Kiállítva: Csopaki (34.).

Fotó: Penovác Károly

Régi nagy riválisa otthonában lépett pályára hétfő este a veszprémi futsalcsapat az NB I ötödik fordulójában. A bakonyiak az első körben játszott döntetlen óta minden meccsüket megnyerték, most úgy tűnt, megszakad a jó széria.

A hazaiak a 10. percben már két találattal vezettek. Hiába volt azonban a szünetben is ez a különbség, fordulás után fordított a Veszprém.

Madarász János tanítványai csütörtökön este a Haladás csapatát fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!