Sport

2017.01.13. 16:40

A PVSK ellen senki nem mehet biztosra

Pápa - Ahhoz a pécsi csapathoz látogat a Motax KC Pápa együttese a férfi kosárlabda NB I/B-ben, amely a mezőnyben egyedüliként tudta megverni a listavezető Oroszlányt.

B. Virág Rita

Az elmúlt héten a Motax hazai pályán biztosan le-győzte a Soproni MAFC-ot (95:82), ezzel visszatalált a győzelem útjára, és a tabellán is feljebb lépett a nyolcadik helyre. Ezzel az ütközettel lezárult az alapszakasz első fele, s a hétvégén megkezdődnek a visszavágók.

A Pápa elsőként a PVSK Kronosz Kiadó csapatával találkozik a baranyai megyeszékhelyen, vasárnap 18-kor.

A Motax KC Pápa (fehérben Hadnagy) idegenben meccsel
Fotó: Balogh Ákos

- A gondjaink nem szaporodtak, de nem is enyhültek. Kálmán, Keresztes és Majic továbbra is sérült. Jó hír viszont, hogy az idegenlégiósunk törött ujjáról lekerült a gipsz. Remélhetőleg a három kulcsember közül kettő leg-alább pályára tud lépni - összegzett Vajda József, a pápaiak szakvezetője.

A PVSK hasonló mérleggel áll a táblázaton, mint a Motax: öt sikert és hat vere-séget szerzett. Begyűjtött viszont egy igen értékes skalpot, a mezőnyben egyedüliként tudta két vállra fektetni a listavezető Oroszlányt. Rá-adásul ugyanez a gárda vezeti az A csoportos utánpótlás-bajnokságot is, tehát nem mehet biztosra a Motax.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!