Sport

2017.01.10. 20:10

A Loki Bau győzött

Ajka - Az egykori és jelenlegi ajkai labdarúgókból álló Loki Bau nyerte meg a harmadik alkalommal megrendezett Velvet-kupa teremlabdarúgó-tornát.

B. Virág Rita

Tizennégy csapat nevezett az ajkai tornára, a szervezők három csoportba sorolták a résztvevőket. A körmérkőzések után a legjobb nyolc alakulat a középdöntőben folytatta, ahol nagy izgalmak után alakult ki az elődöntő mezőnye. Az egyik ágon az ajkai fiatalokra épülő Joga Bonito csatázott az egykori és jelenlegi ajkai focistákból álló Loki Bau gárdájával. Remek küzdelmet láthattak a jelenlévők, a fiatalok szoros mérkőzésen maradtak alul 2:1-re. A másik ágon a szintén helyiekből álló Mágusok gól nélküli döntetlenre végzett a Rábel Tura ellen, itt büntetők döntöttek az ajkaiak javára.

A Loki Bau csapata remek játékkal hódította el a Velvet-kupát
Fotó: Galler Roland

A harmadik helyért a Rábel Tura 4:1-re verte a Joga Bonitót, de a fiatalok így is vastapsot kaptak. A fináléban sokáig úgy tűnt, újra büntetők döntenek. Végül az utolsó pillanatban Manganelli Attila eldöntötte a találkozót a Loki Bau javára. A torna legjobb kapusának Csepregi Andrást (Mágusok) választották meg, a gólkirály Szarka Martin (Joga Bonito) lett hat találattal. Különdíjat kapott még Szélessy Péter (Mágusok). Az álomcsapatba bekerült még Gunther Zsolt, Szabó Levente (mindkettő Loki Bau) és Dohányos Renátó (Rábel Tura).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!