Sport

2015.11.10. 15:29

Leváltották a trénert! A Sümegi RE vezetősége végleg elköszönt Varga Lászlótól

Sümeg – Az eredménytelen szereplésre hivatkozva máris megváltak Varga László vezetőedzőtől az NB I-es férfi röplabda csapatnál, a Sümegi RE-nél.

B. Virág Rita

A Sümegi RE NB I-es férfi röplabda együttese mozgalmas időszakot tudhat maga mögött. A nyáron elköszöntek Markó Gábor edzőtől, majd a megszűnés szélére sodródott a klub. Szerencsére azonban minden jól alakult, új edzővel, remek játékosokkal erősített az egyesület.

A szezon azonban eddig egyáltalán nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezték az egyesületnél, a csapat mindössze két győzelmet szerzett, öt fiaskó mellé, amivel csak a mezőny hátsó régiójában foglal helyet.

Pedig a Sümeg esélyesként lépett pályára a Pénzügyőr, valamint a MAFC ellen is, de egyik csatát sem tudta megnyerni, sőt legutóbb a Dággal is felvette a versenyt hazai pályán, és csak egy kevés hiányzott a jó eredményhez.

– A sikertelen szereplés miatt mentettük fel Varga Lászlót. Ideiglenesen Kaposi Tamást bízzuk meg, aki játékos-edzőként látja el a szakvezetői feladatokat. Remélhetőleg hamarosan beszámolhatunk az új edző kilétéről – tájékoztatott Rédei János, a Sümegi RE elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!