Sport

2012.11.28. 15:54

Visszatérnek Várpalotára az erős emberek

A városi sportcsarnok ad otthont a III. László Classic elnevezésű nemzetközi megmérettetésnek, amelyen a hazánkban Fekete László neve fémjelezte natúr erőemberek mezőnye küzd meg.

Horváth Gábor

A doppingmentes erőemelőket tömörítő szervezet harmadik alkalommal rendezi meg a Fekete Lászlóról elnevezett László Classic világbajnokságot, amely idén visszatér első helyszínére, a várpalotai Gál Gyula Városi Sportcsarnokba.

A látványos esemény december elsején, szombaton 17 órakor kezdődik.

 




Tavaly a Veszprém Aréna adott otthont a nemzetközi viadalnak (Fotó: Gáspár Gábor)

- Tizennégy ország sportolóit láthatja majd a közönség a várpalotai csarnokban. Biztosíthatok mindenkit, a résztvevők óriási csatát vívnak majd egymással és a különböző súlyokkal. Jómagam a tavaly összeszedett sérülés miatt idén nem versenyezhetek, de László és Miklós fiam képviselik a családot - nyilatkozta a Naplónak Fekete László névadó-főszervező.

Eddig az összes László Classicnak Veszprém megye adott otthont, a várpalotai kezdést követően tavaly a Veszprém Arénában mérték össze tudásukat a világ legerősebb natúr sportolói. Az idei rendezvényen, amelyet minden bizonnyal élénk érdeklődés kísér ezúttal is, többek között ausztrál, angol, dél-afrikai, valamint egyesült államokbeli versenyzők is részt vesznek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!