Sport

2012.11.28. 11:33

Több mint negyven érem a veszprémieknek

Balatonalmádi - A Veszprémi Shotokan Karate Club (VSKC) versenyzői idén utoljára álltak tatamira a hétvégi országos versenyen, nem is akármilyen eredményt értek el, összesen 42 érmet szereztek.

Halmos György

A VSKC-ből 23 karatéka indult az országos versenyen, az egyesület az tizenkét csapatból a második legnagyobb létszámú volt. Az Almádi Kupán egyébként több mint 170-en indultak, közöttük több, korosztályos, illetve a felnőtt Világ- és Európa bajnokságon érmet szerző sportoló is. A VSKC csapattagjai 42 érmet szereztek. Eredmények:

Aranyérmesek:
Bartos Bonita Kíra (egyéni formagyakorlat), Béni Balázs (egyéni küzdelem), Urbán Tamás (egyéni formagyakorlat és küzdelem), Fuit Vilmos (egyéni küzdelem).

Ezüstérmesek:
Müller Bence (egyéni küzdelem),  Módos Zoltán (csapat küzdelem),  Kocsis Mihály (egyéni és csapat küzdelem),Tóth Bence (egyéni és csapat küzdelem), Vasas Bendegúz (csapat formagyakorlat és küzdelem), Gróf Dávid (csapat formagyakorlat és küzdelem), Schekk Bence (csapat formagyakorlat és küzdelem), Nagy Gyula (csapat formagyakorlat és küzdelem),  Vasas Bence (csapat formagyakorlat és küzdelem), Fuit Vilmos (csapat formagyakorlat és küzdelem).

Bronzérmesek:
Gazdik Soma (egyéni formagyakorlat), Bartos Bonita Kíra (egyéni küzdelem), Vas Elizabet (egyéni formagyakorlat), Bácskai Ádám (egyéni küzdelem, csapat formagyakorlat), Kocsis Mihály (egyéni formagyakorlat), Sándor Alfonz (egyéni formagyakorlat), Vasas Bendegúz (egyéni küzdelem), Balázs Mátyás (csapat formagyakorlat), Béni Balázs (csapat formagyakorlat), Urbán Tamás (csapat formagyakorlat), Müller Bence (egyéni és csapat formagyakorlat), Horváth Viktória (egyéni formagyakorlat és küzdelem), Szentes Roland (egyéni és csapat formagyakorlat), Laczkovits Kitt (egyéni formagyakorlat és küzdelem).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!