Révfülöp

2014.06.20. 13:25

Idén újra remekeltek a révfülöpi általános iskola diákjai

Révfülöp - Természetismeretből bizonyítottan ötöst érdemelne a révfülöpi általános iskola, hiszen a témakörben rendezett megmérettetésen ismét az országos első helyezést szereztek.

Szijártó János

Az általános iskolások közel húsz éve vesznek részt a kecskeméti megyei könyvtár által szervezett Barátunk a természet országos természetismereti versenyen, tudtuk meg Eitnerné Rózsa Ágnes felkészítő tanártól. - Nem múlt el év, hogy ne lettünk volna dobogósok, vagy éppen elsők több kategóriában is.

A jól szereplő gyerekek Eitnerné Rózsa Ágnes felkészítő tanárral (Fotó: Archív)

Ez így volt az idén is, egyéni versenyben Dencs Márton hetedikes tanuló első, a nyolcadik osztályos Szabó Friderika második helyezést ért el. Csapatversenyben is elhoztuk a legelőkelőbb helyezéseket. A hatodikas csapatunk (Epres Tamás, Németh Bence, Péringer Márk, Veress Noé) első, az ötödikes együttesünk (Muzsi Márton, Sebő Eszter, Török Teodóra) második helyezést ért el - tette hozzá a tanárnő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!