Rendőrségi

2015.05.15. 07:45

Szeméremsértőt keres a Veszprémi Rendőrkapitányság, szemtanúk jelentkezését várják

A Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat szeméremsértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen férfival szemben, aki 2015. április 27-én 19 óra és 19 óra 5 perc közötti időben Veszprémben, a Fecske utcában egy világos, krémszínű, Hyundai típusú, osztrák rendszámú, újszerű állapotú személygépkocsival közlekedett.

A jármű sofőrje az utcában egy nőtt leszólított, majd angol nyelven útbaigazítást kért tőle. Miközben a sértett angolul válaszolt, a férfi még a kocsijában ülve a nemi szervét elővette, és azzal önkielégítő mozdulatokat végzett. A nyomozás adatai alapján a férfi 25-30 év közötti, 90-100 kilogramm testsúlyú, erős testalkatú. Haja rövidre nyírt, világosbarna színű, arcát világos színű borosta borította. Az elkövetéskor rövid ujjú, sötétkék kockás inget és sötét nadrágot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírásnak megfelelő, vagy a mellékelt mozaikképen látható férfit a fenti időpontban és helyen látta, ismeri, vagy vele kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig 7.30-tól 16 óráig, pénteken 7.30-tól 13.30 óráig) a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Élet- és Ifjúságvédelmi Alosztályán, a Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. szám alatt, telefonon a 06-88/428-022 telefonszám 14-28-as mellékén, vagy a rendőrkapitányság ügyeletén, illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószám valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!