Rendőrségi

2015.11.25. 11:54

Pénztárcát lopott

Egy pénztárca ellopás miatt indított nyomozást fejezetek be eredményesen a pápai rendőrök.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 34 éves B. Z. pápai lakosra 2015. október 3-án éjjel Pápa belvárosában figyeltek fel a járőrök. A gyanúsan viselkedő férfit igazoltatták, majd ruházatának átvizsgálása során egy idegen hölgy pénztárcáját találták meg nála, benne a nő személyes okmányaival, bérleteivel. Nadrágja zsebéből néhány ezer forint is előkerült, ami - mint később kiderült - szintén a lopott tárcából származott. Az adatgyűjtés során az egyenruhások megállapították, hogy a bukszát B. Z. röviddel az igazoltatása előtt lopta ki egy nő táskájából az egyik közeli szórakozóhelyen. A férfit emiatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A B. Z.-vel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a pápai rendőrök a napokban befejezték, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!