Rendőrségi

2016.10.04. 20:25

Együtt ellenőriztek a közrend felügyelői

Veszprém - A Veszprémi Rendőrkapitányság mobil fogadóórát tartott a közelmúltban, közölte a rendőrség.

Napló információ

Veszprém két városrészén, Kádártán és Gyulafirátóton tartottak gyalogos járőrszolgálatot a veszprémi rendőrök a településrész képviselőjével, a közterület-felügyelet munkatársaival és a polgár-őrökkel. A Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program keretében a Gyulafirátót Polgárőrség házigazdaként fogadta a megjelenteket, a programon részt vettek a Dózsavárosi és Jutas Polgárőrség tagjai is. Az eligazítást követően polgár-őrök quaddal és segédmotor-kerékpárral ellenőrizték a külterületeken az illegális fakitermelést, az orvvadászatot és a nem megengedett szemétlerakást. A közterület-felügyelet munkatársai a kihelyezett közúti jelzőtáblákat vizsgálták meg.

Kádártán és Gyulafirátóton tartottak gyalogos járőrszolgálatot a veszprémi rendőrök a településrész képviselőjével, a közterület-felügyelet munkatársaival és a helyi polgárőrökkel Fotó: Balogh Ákos

A felújított Zirci út, Hajmáskéri út és Posta utca kereszteződésében a megváltozott közlekedési - gyalogos- átkelési - körülményeket is megtekintették, azzal kapcsolatban tapasztalatokat gyűjtöttek a lakosoktól. Kádártán és Gyulafirátóton a helyi nyugdíjasklub tagjait személyesen köszöntötte a településré- szek képviselője, valamint a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője. A bűnmegelőzési előadó a megjelenteknek a trükkös csalások áldozatává válás elkerülésének lehetőségeiről tartott előadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!