Rendőrségi

2015.09.03. 11:46

Kitűnő munkát végeztek a szezonban, kitüntették a polgárőröket

Veszprém - Az idegenforgalmi szezonban végzett kiemelkedő munkáért elismerésben részesítettek több polgárőrt csütörtökön, a megyei rendőr-főkapitányságnál.

Kovács Erika

Borbély Zoltán, a megyei rendőr-főkapitányság alezredese  köszöntője után Töreki Sándor megyei rendőr-főkapitány és Ipsits Csaba veszprémi rendőrkapitány kiemelt köszönettel beszélt a polgárőrök munkájáról és azt mondották, hogy a nyári szezon biztonsága jelentős mértékben függ a polgárőrök munkájától, akik rengeteg rendezvényen és programon folyamatosan jelen voltak és dolgoztak. Kovács Imre, a polgárőrség megyei elnöke országosan is példaértékűnek nevezte a rendőrséggel való közösen végzett munkájukat, amit az Országos Polgárőr Szövetség is mintaként emleget.

Töreki Sándor megyei rendőr-főkapitánytól „ Sárkányölő Szent György „ emlékplakettet vehetett át Nagy Róbert a Balatonalmádi, Jónás József a Berhidai, Porkoláb Sándor az Ajkai és Arany György a Badacsonytomaji Polgárőr Egyesület tagja. Ipsits Csaba rendőr ezredes, a veszprémi rendőrkapitány tárgyjutalmat nyújtott át Vörös Dezsőnek és Nagy Ferencnek, a Dudari Polgárőr Egyesület elnökének, illetve tagjának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!