Rendőrségi

2015.07.26. 13:13

Kisbusz és teherautó ütközött Veszprém határában, három autó balesetezett Szepezdnél

Balesetek lassítják a haladást Veszprém megye több pontján vasárnap délután.

Marton Attila

Kisbusz ütközött teherautóval a veszprémi körgyűrűn, személyi sérülés nem történt, de félpályán halad a forgalom, mondta érdeklődésünkre Vass Béla, a Magyar Közút Veszprém megyei ügyeletese.

A 71-es főúton a 64-es kilométerszelvénynél Balatonszepezdnél három autó ütközött, a mentés idején teljes lezárásra és torlódásra kell számítania a közlekedőknek. A 71-es úton az M7-es autópálya felé nagyon sűrű a forgalom, az autósoknak lassabb haladásra kell számítaniuk, tette hozzá az ügyeletes.

A balesetben senki sem sérült meg. A baleseti helyszínelés idejére elrendelt teljes útlezárást 15 óra 50 perckor félpályásra módosította a rendőrség. Az érintett útszakaszon torlódásra lehet számítani. A rendőrség kéri a közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét. 

A baleseti helyszínelés 2015. július 26-án 16 óra 8 perckor véget ért, a forgalom zavartalan.

Vass Béla, a Magyar Közút Veszprém megyei ügyeletese felhívta a figyelmet, a 77-es úton a Művészetek Völgye által érintett településeken megnövekedett a gyalogosforgalom, ezért az autósoknak óvatosan kell közlekednie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!