Rendőrségi

2016.08.13. 14:23

Kiemelkedő vagyonőrök

Kislőd - Papp Ferenc, Pozsonyi László és Szegvári Győző személy- és vagyonőrök kitüntetést kaptak a magas színvonalon végzett munkájukért, kimagasló szaktudásukért és példamutató helytállásukét.

Penk Tímea

Tizedik alkalommal szervezett családi napot a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete. A kislődi kalandparkban rendezett  programon a Kiváló Vagyonőr kitüntetéseket Sánta Károly, a szervezet elnöke és Basticz Nándor, az odaítélő bizottság elnöke adta át.

Basticz Nándor, az odaítélő bizottság elnöke és Sánta Károly, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete elnöke és adta át a kitüntetést Papp Ferencnek (Fotó: Penk Tímea )

Rácz László titkár ismertette a három kitüntetett személy érdemeit. Papp Ferenc több mint tíz éve dolgozik a szakmában. Objektumőrzéssel, rendezvénybiztosítással, pénz- és értékszállítással, diszpécseri feladatok ellátásával foglalkozik, szakmai irányító és vezetői feladatokat is kapott. Jelentős szerepet tölt be a megyében a vagyonőroktatás területén. Lapunknak elmondta, hogy egyre vonzóbb ez a pálya a fiatalok számára. Pozsonyi László több mint tizenöt éve dolgozik a vagyonvédelem területén, objektumőrzési, rendezvénybiztosítási, valamint bankbiztonsági területi vezetői feladatokat lát el, és kamarai munkáját is magas színvonalon végzi. Szegvári Győző több mint egy évtizede lát el vagyonvédelmi, tábori vagyonőri feladatokat. Mindhárom kitüntetett az odaítélő bizottság szerint példaértékű munkát végez. A két utóbbi díjazott nem tudott részt venni a családi napon, ezért a megbízottjaik vették át a kitüntetést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!