Rendőrségi

2016.01.30. 18:01

Fegyveres rablás Pápán: az elkövető kézrekerítéséhez a lakosság segítségét kéri a rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rablás elkövetőjének azonosításához kéri a lakosság segítségét.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást indított fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi szombat délelőtt, 10 óra 57 perckor Pápa egyik utazási irodájának alkalmazottját fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólított a bevétel átadására. Az alkalmazott ennek eleget tett, ezután az elkövető a helyszínről elmenekült.

Az elkövető személyleírása: 180-185 cm magas, barna rövid hajú, kék szemű, az elkövetéskor fekete színű kabátot és világos színű baseball sapkát viselt.

Az ismeretlen tettesről fénykép áll rendelkezésre.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható ismeretlen férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság 06/88/428-022-es központi számán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

A rendőrség a bejelentő személyét bizalmasan kezeli!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!