Rendőrségi

2015.05.22. 13:36

Berúgott a baleset után?

Veszprém – Vádemelési javaslattal zárult annak a csöglei férfinak az ügye, aki vezetői engedély nélkül, ittasan egy kanyarban kisodródott – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Kovács Erika

Az Ajkai Rendőrkapitányságra 2014. október 4-én este jelezték, hogy egy tehergépkocsi Csöglén egy családi ház kerítésének csapódott. A körzeti megbízottak helyszínre mentek, ahol a bejelentő elmondta nekik, az autó vezetője gyalog távozott a helyszínről utasával együtt. A sofőrt a lakásán felkeresték, ám olyan mélyen aludt, hogy felkelteni sem tudták, ezért értesítették a mentőszolgálatot. A férfi, miután magához tért, elmondta, hogy a fiával ült az autóban, a baleset az ő figyelmetlensége miatt történt. Kiderült, az apa vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Vallomása szerint a jármű vezetése előtt alkoholt nem fogyasztott, de hazaérve az ijedség miatt ivott és gyógyszert vett be. A férfival szemben eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!