Rendőrségi

2015.11.14. 08:40

Közös járőrözés a külterületek és az idősek védelmében

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a polgárőrséggel aktívan együttműködve kiemelt figyelmet fordít az őszi és a téli időszakban gazdátlanná vált külterületi épített értékek védelme érdekében.

A feladatok végrehajtását a polgárőrséggel együttműködve hosszú ideje végzi Dávid Lajos rendőr főtörzszászlós, és Kántor Krisztián címzetes rendőr zászlós.

A körzeti megbízott páros polgárőr segítőivel Balatonudvariban rendszeresen közös szolgálatellátás keretében szervezetten keresi fel, a bűncselekmények elkövetésével potenciálisan veszélyeztetett külterületi nyaralókat, pinceprésházakat, valamint a területen egyedül élő idős embereket.

A közös szolgálatellátás során alkalmat találnak a lakossággal való közvetlen kapcsolattartásra, a polgárokkal való együttműködés és bizalmi légkör elmélyítésére, mely elengedhetetlen a sikeres és eredményes körzeti megbízotti tevékenység ellátásához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!