Rendőrségi

2015.11.25. 10:53

Betörések miatt nyomoztak

Egy Sümeg környéki településeken elkövetett betöréssorozat ügyében zárták le a nyomozást a tapolcai rendőrök.

A nyomozás során megállapított adatok alapján a 36 éves B. E. bödei, a 35 éves T. Gy. gógánfai, a 22 éves B. I. rigácsi lakosok, valamint egy 17 éves és egy  14 éves veszprémgalsai fiatalember több Sümeg térségében található ingatlanba tört be 2014 decemberétől kezdve. A főként hétvégi házként használt épületekből különböző mezőgazdasági eszközöket, közel 100 liter gázolajat, szarvasagancsokat és műszaki cikkeket tulajdonítottak el. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személyeket Molnár Zoltán rendőr főtörzszászlós, Nagy Zoltán rendőr törzszászlós körzeti megbízottak és járőrtársaik 2015 márciusában fogták el. A két veszprémgalsai fiatallal szemben előzetes letartóztatásuk elrendelése mellett folyik a büntetőeljárás.

Az ügyben kilenc rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!