Rendőrségi

2012.10.31. 23:33

Bilincsben távoztak a veszprémi okmányiroda munkatársai

Veszprém - Bilincsben vitték el a veszprémi okmányiroda vezetőjét és az ügyintéző nőket, hivatali visszaélés és okirathamisítás ellenük a vád.

Napló Online

A veszprémi okmányirodában dolgozó nyolc ügyintéző nőnek és főnöküknek, az irodavezetőnek már arra sem maradt idejük, hogy bekapcsolják a számítógépüket. A rendőrök bilincsei kattantak, és azt is közölték velük, készüljenek fel, hosszú kihallgatás vár rájuk. Egy vállalkozót és annak két alkalmazottját is bevitték a rendőrségre. Az okmányiroda munkatársai a gyanú szerint még 2010-ben segítettek egy vállalkozónak autók átírásában, a férfi munkaidőn túl ment és több tucat autó ügyét intézte. Kisebb szivességekkel és ajándékokkal viszonozta, hogy csaltak neki az ügyintézők.

A gyanúsítottak szerdán álltak először bíróság elé. A vád szerint az okmányiroda dolgozói hivazali visszaélést követtek el, és okiratokat hamisítottak.

Videó (a reklám után indul):

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!