Rendőrségi

2012.04.06. 18:14

Halálos ütközés Vasegerszegnél

Szombathely - Egy ember meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült, amikor frontálisan ütközött két személygépkocsi péntek délután a 86-os főúton Vasegerszeg és Vámoscsalád között - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI

Leibinger Eszter elmondta: egy 40 év körüli szombathelyi férfi a személygépkocsijával Répcelak felől Szombathely irányába haladt, amikor eddig tisztázatlan okból összeütközött a szemből érkező, egy másik szombathelyi férfi által vezetett személyautóval. A balesetben a 40 év körüli férfi a helyszínen meghalt, a másik autó sofőrje pedig súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították - fűzte hozzá.
   
A helyszínelés még tart, az adott útszakaszon teljes útzár van érvényben, a rendőrök a forgalmat Vámoscsalád irányába elterelik. A baleset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - közölte a szóvivő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!