Reklám

2016.08.10. 19:26

Huszadik születésnap családi körben (x)

Az MTD Hungária Kft. immár húszéves fennállását ünnepelte, nem szűk, de családias körben. A jubileumi születésnapra meghívták az egész vállalatot, családtagjaikat, a rendezvényen pedig minden korosztály megtalálta a magának legjobban tetsző programot. Az állatsimogatótól a véradáson és orvosi vizsgálatokon át ügyességi játékok, sőt, még egy mini kalandpark is várta az MTD család tagjait.

A vállalat az elmúlt húsz év során rengeteget fejlődött. Az amerikai anyavállalat az 1990-es évek közepén felvásárolta a német Gutbrod vállalatot - amelynek már akkor voltak magyarországi kötődései -, ezzel a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonába került, és 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft. A folyamatos beruházások révén mára már több mint 28 000 négyzetméter alapterületű csarnokrendszerrel bővültek, új festőüzemmel gazdagodtak, és 2014-re saját prés-üzemük is elkészült, mely 2500 négyzetméter alapterületen 6 darab présgéppel működik folyamatosan.

A rendezvényen köszöntőt mondott Robert T. Moll

A 2014-es év másik szempontból is egy fontos mérföldkő a cég életében, hiszen ettől az évtől kezdődően nemesvámosi gyárukban megkezdődött a fűnyíró traktorok gyártása is. Évente megközelítőleg 250 000 db fűnyírót gyártanak, szezonban naponta 2000- 2500 darab gép készül, és egy év alatt 65 000 darab fűnyíró traktor gördül le szalagjaikról. Gyártósoraik legintenzívebb hónapjaiban több mint ezren dolgoznak azon, hogy megbízható termékekkel lássák el vásárlóikat.

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a társadalmi szerepvállalásra, a meghirdetett pikniktakaró-verseny is a civil szervezetek támogatásának céljából jött létre. A pályázó szervezeteknek egy pikniktakarót kellett készíteniük, a legjobb húsz pályaművet pedig egy-egy fűnyíróval díjazták.

A gyerekek kalandparkban is játszhattak

Az évforduló megünneplésének keretében a dolgozók, családtagjaik és partnereik számára 2016. augusztus 6. napján Családi Nap néven rendezvényt szerveztek. Az esemény további célja, hogy a cég jelenlegi és jövőbeni dolgozói kollektíváját erősítsék, és tudatosítsák az emberekben, hogy az MTD számít rájuk. Szeretnék, ha a jövőben még több munkavállaló döntene cégük mellett, hiszen mindennap azért is fáradoznak, hogy dolgozóik elégedettek legyenek, és szívesen álljanak munkába. Hiszik, hogy elkötelezett és lojális munkatársakkal sokkal könnyebben tudnak növekedést, fejlődést elérni, amely minden résztvevő számára csak pozitív változásokat eredményezhet.

Családias légkörben ünnepelték a cég húszéves fennállását

A rendezvényen a cég több európai vezetője is részt vett, és köszöntőt mondott Robert T. Moll, az amerikai anyavállalat vezérigazgatója, az MTD egyik alapítójának, Theodore Mollnak az unokája, aki néhány éve édesapjától vette át a stafétabotot. Az alapítás óta családi vállalkozásként működik az MTD, a családias légkör emiatt meghatározó jellemzője a cégnek. Robert T. Moll beszélt az MTD Hungária Kft. rövid és hosszú távú terveiről, miszerint szeptemberben új épületszárny építése kezdődik, ahol helyet kapnak majd modern öltözők is.

Robert T. Moll elismerő okleveleket is nyújtott át jubiláló kollégáknak, akik húsz vagy több mint húsz éve - a jogelőd cégnél töltött idővel együtt - az MTD Hungária Kft. elkötelezett dolgozói: Csizmadia István és Szilágyi Zoltán húsz éve dolgozik a cégnél, előbbi jubiláló kolléga a hegesztők csoportvezetője, utóbbi műszakvezető. Huszonkét éve a cég munkatársa Vámosi Ferenc, vevőszolgálati csoportvezető, 23 éve áll az MTD rendelkezésére Kovács Gyula, karbantartó lakatos. Kungl Ferenc, szenior kereskedelmi menedzser 24 éve dolgozik Nemesvámoson, a szintén szenior kereskedelmi menedzser Erdélyi Károly negyed évszázada az MTD munkatársa. A cég tulajdonosa továbbá megköszönte egy nyugdíjba vonuló kolléga, Majorovics László 26 éves kitartó munkáját. A rendezvényen beszédet tartott még dr. Kovács Zoltán, területi közigazgatásért felelős államtitkár, valamint Sövényházi Balázs, Nemesvámos polgármestere.

Majorovics László jubiláló és nyugdíjba vonuló kolléga az elismerő oklevél átvétele után

A beszédek után hatalmas születésnapi tortát vágtak fel, amiből minden résztvevőnek jutott, de ha nem lett volna elég, a szervezők készültek plusztortákkal is a vendégeknek.

A résztvevők örömmel látogattak ki a rendezvényre, akik gyerekekkel jöttek, azok külön örültek, hogy a kisebbek számára nemcsak állatsimogató és kalandpark állt rendelkezésre, de a sportcsarnokot berendezték a Minimax játszóházasok. Arcfestés, legó- szőnyeg és más gyermekjátékok várták a kisebbeket. A felnőtteket a csapatverseny, Aranyosi Péter, a Dumaszínház társulatának tagja, valamint a Roy és Ádám Trió szórakoztatta a délután 17 óráig tartó rendezvényen. (x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!