Púder Nélkül

2011.03.15. 12:20

Szia cica! Van gazdád? - Flört, csajozós SMS-ekkel

Hol vannak azok a régi szép idők, amikor még galambok vitték a szerelmesek leveleit... Ma már nem bálokban, hanem SMS-ben folyik a flört, megmutatjuk hogyan!

PLT

- „Küldök egy linket a szívemhez, ha te is küldesz a tiédhez.” Azt hiszem, ez volt az eddigi legbénább - mondta Márton Nikolett, amikor Zalaegerszeg egyik utcáján azért szólítottuk meg, mutassa meg, melyik volt élete legrosszabb csajozós SMS-e, amit kapott. - De az egyik barátnőm kapott egy olyat, hogy „Szia cica! Van gazdád?” Na, az még ezen is túltesz. A középiskolás lány szerint a mai fiúk sokszor bátortalanok, így többnyire a gyengébbik nemre marad a kezdeményezés, ám ha mégis az urak nyilatkoznak először, leginkább csak egy SMS-re telik tőlük. 

- „Mentsd el a számomat és a névhez írd oda, a pasim.” Ez a legjobb szövegem, eddig még mindig bejött. Lehet, hogy a lány még előtte vonakodott, de ha ezt elküldöm neki biztosan visszaír - árulta el nekünk a keszthelyi Somogyi Bálint. A siker titka szerinte az, hogy egyszerre kedves és vicces, pici nagyképűség is van benne vagy inkább önbizalom. S ez tetszik a csajoknak. - Egyébként nem szoktam SMS-ben flörtölni, jobban szeretem élőben levenni a lányt a lábáról. De tudom, a lefekvés előtt küldött üzenetek gondoskodnak arról, hogy garantáltan rólam álmodjon a lány - tette hozzá cinkos mosollyal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!