Hangvilla, 2017. május 18. csütörtök 19 óra

Magyarország leglátványosabb operett show-ja egy alkalommal Veszprémben

2017. május 01., 11:37
Egy igazi legendával érkezik az anyák napi operett show.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Az édesanyák ünnepéhez közeledve érkezik a városba  az ország leglátványosabb kiállítású operett show-ja, amely a napokban érkezett vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal látható Veszprémben.

2017-ben megújulva készült az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda operett szerepre való visszatérését ígérik a szervezők a veszprémi színház és operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a festő szépségű Veszprémben a Hangvilla színpadán.

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban volt látható az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják, amelyben a legtehetségesebb magyar előadók, táncosok, zenészek lettek összeválogatva. „A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, és művészeti vezetője akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

A hagyományossá vált operett gála sztárja a veszprémi előadáson egy igazi legenda, Koós János lesz aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával. Az idén 80. születésnapját ünneplő sztár, aki évekig játszott az Operett Színházban is, hosszú évek után lesz most látható újra operett szerepben.  A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az anyák napi operett koncerten.

Lepje meg szeretteit Anyák napja alkalmából az ország leglátványosabb Operett show-jával!
Hangvilla, 2017. május 18. csütörtök 19 óra

Megyekártyával 5% kedvezménnyel lehet megvenni a jegyeket a Napló ügyfélszolgálatain!

2017. május 01., 11:37

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...