Programok

2013.01.23. 15:33

Elvarázsolja a nézőket

A hattyúk tava című előadást mutatja be a Veszprém Arénában az Imperial Ice Stars. A jégbalett társulata február 14-én lép fel a megyeszékhelyen.

Gajdos József

Az Imperial Ice Stars jégbalett a 2004-es megalakuláskor azt a célt tűzte ki, hogy a klasszikus baletthagyományokat új szemlélettel mutassa be. Előadásukban az olyan lenyűgöző mesék világa, mint a Hattyúk tava, a Diótörő, a Csipkerózsika vagy a Hamupipőke elvarázsolja a jégtánc iránt érdeklődő gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

 

 

A társulat öt kontinensen négymillió embert kápráztatott el a rendkívül látványos produkcióival (Fotó: Imperial Ice Stars)

Az orosz előadóművészek és brit menedzsment közös munkája nyomán működő társulat öt kontinensen eddig négymillió embert kápráztatott el látványos produkcióival, óriási sikert aratva olyan színpadokon, mint a londoni Royal Albert Hall vagy a szingapúri Esplanade. Előadásaik sikerének titka a friss szemléletű, rendkívüli ötletekkel és virtuóz jégtánc-mutatványokkal tarkított koreográfia.

A jelenetek kidolgozásában a művészeket olimpikon műkorcsolyázók és tornászok segítik. A balett jégtáncos előadói korábban profi sportolóként több mint 250 versenyérmet szereztek. Az akrobatikus produkciókban lélegzetelállító műkorcsolya-ugrások változatait láthatja a közönség.Az Imperial Ice Stars magyarországi körútjának négy állomása közül február 14-én lép fel Veszprémben.




Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!