Pápa

2016.06.23. 19:15

Szívükbe zárták a várost - Elfeledett dalokat és közismert slágereket hallhatott a közönség

Pápa - Igazi nyári slágerfesztivállal léptek a közönség elé a Fő téren a Neoton Família sztárjai a játékfesztivál zárókoncertjén.

Polgár Szilárd

A Neoton Família énekesnőjével, Csepregi Évával a pápai koncert előtt beszélgettünk. - Demjén Rózsi helyett ugrottunk be, ami elég nehéz, ám remélem, nem okozunk csalódást. Bízom abban, hogy akik őt várták, bennünket is kedvelnek majd - mondta mosolyogva lapunknak Csepregi Éva.

Hozzáfűzte: összeállítottak egy nyári műsort, amelyben elsősorban közismert slágereik hallhatók. Emellett rég elfeledett dalok közül is elhoztak néhányat Pápára, így végül huszonhárom Neoton-szerzemény hangzott el a szeszélyes, szemerkélős vasárnap estén. Csepregi Éva egyébként szívesen tekint vissza korábbi pápai koncertjeikre.

Csepregi Éva mindig szívesen lép fel Pápán, így volt ez az idei játékfesztivál zárókoncertjén is
Fotó: Polgár Szilárd

- Pápáról nekem elsősorban a nyolcvanas évek jutnak eszembe, amikor rendszeresen koncerteztünk itt. Emlékeim szerint az Esterházy-kastély mögött egy hangulatos, vadregényes szabadtéri színpad volt, ahová nagyon szerettünk visszajárni. A pápai közönség is kedvesen fogadott minket, sőt, rendszeresen visszatérve láttam, miként újul meg és szépül folyamatosan Pápa. Egyébként régóta tervezem, hogy a családdal egy privát országjárásra indulunk, ahol a kedvenc hazai helyeinket keressük fel. Az úti célok között van Pápa is, itt is szeretnénk néhány napot eltölteni, hogy valóban felfedezzük a várost - jegyezte meg a népszerű énekesnő.

Csepregi Éva a Játékfesztiválhoz kapcsolódva úgy fogalmazott, számára a színpadi fellépések, a dalok, a művészet mind a játékról szólnak, a szárnyaló fantáziáról, az alkotásról, amelyet korosztálytól függetlenül megőrzünk magunkban. És játék a foci is, amelyet az utóbbi napokban az örökifjú művésznő is fokozott figyelemmel kísér.

- Óriási dolog és nagy boldogság a magyar labdarúgó-válogatott Eb-szereplése. A Neotonban a srácok is kifestették a meccsnézések alatt az arcukat piros-fehér-zöldre. Szinte az egész ország focilázban ég, érezni, hogy a labdarúgás mennyire összehozza az embereket, és ezt olyan jó látni - mondta derűsen Csepregi Éva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!