Mulatott a pápai Tókert

2017. augusztus 09., 19:58 szerző: Vallner Bettina
komment
PÁPA - Idén 150 ezer forint gyűlt össze a tókerti városrészi nap alkalmával.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Ezta jótékonyt célt szolgáló összeget a Nátuskerti Óvoda kapja meg.A tókerti városrészi nap főzőversennyel, valamint kispályás labdarúgótornával indult. Az eredményhirdetést köve-tően a Nátuskerti Óvoda Búzavirág csoportjának műsorát láthatta a közönség, majd a Munkácsy Zenestúdió lépett színpadra.

A Rebel Lion Tánc-Sport Egyesület szereplése után Császár Endre, a városrész önkormányzati képviselője és Áldozó Tamás, Pápa polgármestere köszöntötte a jelenlévőket. A főzőversenyt ebben az évben a nyugdíjasok csapata nyerte, a gasztronómiai megmérettetés alkalmával befolyt 150 ezer forintot pedig jótékony célra, a Nátuskerti Óvoda számára ajánlották fel.

A továbbiakban a Zsoodance Tánc-Sport Egyesület, a sztárvendégként meghívott Bebe, illetve a Rocklife Cover Band szórakoztatta a városrészi napra szép számmal ellátogatókat.A tókerti rendezvény kísérőprogramjaként többek között trambulin, ugrálóvár, portrérajzolás, kézműves játszóház, közlekedési játékok, rendőrautó-bemutató, továb-bá lovas kocsikázás biztosította a kikapcsolódást a résztvevőknek.

Vallner Bettina

2017. augusztus 09., 19:58 szerző: Vallner Bettina

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...