Pápa

2016.07.27. 18:05

Megelőznék a lopásokat - Közbiztonsági programot szerveztek a Várkertfürdőben

Pápa - A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai prevenciós programokkal várták a Várkertfürdő vendégeit.

Polgár Tibor

A pápai rendőrök és diák járőrök 2016. július 24-én délelőtt bűn- és baleset-megelőzési programokkal várták a strandolókat a fürdőben. A rendezvény kiemelt célja a strandi lopások és a gépkocsifeltörések megelőzése volt.

Az iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diák járőrök vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó kiadványokat adtak át a nyaralóknak, amikben arra hívták fel a figyelmet, hogy a gépkocsi nem értéktároló, és a strandra vitt vagyontárgyak az értékmegőrzőben vannak a legnagyobb biztonságban.

A Pápai Mentőállomás munkatársai az újraélesztés technikájával ismertették meg az érdeklődőket Fotó: Polgár Tibor

A rendőrségi standon a felnőttek KRESZ-tesztek kitöltésével tehették próbára közlekedési ismereteiket, a fiatalabbak közlekedési témájú színezővel, kirakókkal, memóriakártyával játszhattak, valamint kipróbálhatták a rendőrautót és a csapatszolgálati pajzsot és sisakot is.

A közbiztonsági délelőtthöz a Pápai Mentőállomás munkatársai is csatlakoztak, akik az újraélesztés technikájával ismertették meg az érdeklődőket. A rendőrségi programokban résztvevők között a szervezők értékes ajándékcsomagot sorsoltak ki. Egy szerencsés fiú és lány gyermekbukósisakot vihetett haza, míg egy felnőtt közlekedésbiztonsági ajándékcsomagot nyert.

Címkék#pápa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!