Pápa

2011.12.29. 17:07

Közös ünneplés

Pápa - A Mozgássérültek Pápai Csoportjának tagjai hagyományosan együtt karácsonyoznak és búcsúztatják az évet. Nemrég a Nátus-konyha ebédlőjében ünnepeltek.

Nagy Imre

- Ügyekszünk kellemes pillanatokat szerezni sorstársainknak - fogalmazott Dolgos Gyuláné elnök, aki elmondta, hogy minden hónap első szombatján tartják a klubfoglalkozást, ám azokon ennyien nem vesznek részt. A klubnak Pápán és a környék huszonkilenc településén hétszáz tagja van. - A mai alkalomra műsorral készültünk, szavalatok, Kardos Marianna és a csoport jeltánca, majd közös vacsora és ajándékosztás színesíti a programot.



- Egy krémes mindenkinek jár a vacsorához, de a legtöbben hoztak is süteményt   mosolygott az elnök, majd köszöntötte a jelenlévőket. A város önkormányzata és dr. Áldozó Tamás polgármester nevében Rádi Róbert kabinetvezető osztotta meg ünnepi gondolatait a résztvevőkkel, utána a meglepetésekkel teli műsor következett. A közös vacsora után zenével, beszélgetéssel múlatták az időt a mozgássérült csoport tagjai.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!