Otthon

2011.02.28. 15:09

A DRV új számlát küld idén

Siófok - A fogyasztó számára is érthető, jobban áttekinthető, informatív és takarékosabb a szolgáltató szerint a Dunántúli Regionális Vízmű által küldött új számla.

Németh F. Bernadett

A számlakép tavaly ősszel VIII. Országos Ügyfélszolgálati Versenyen díjat is nyert.  A 2011-től kiküldött számlák a kibővített tartalom ellenére is jobban áttekinthetőek és könnyebben értelmezhetőek lettek. A legfontosabb  változás az elszámoló számlákon feltüntetett tételek részletezésében történt módosítás. Ezek a korábbiakhoz képest érthetőbb módon, táblázatos formában, megújított és egyértelmű megnevezésekkel jelennek meg.
 
Az állandó lakossági fogyasztóknak készített részszámlákon megjelenik az utolsó számlázott mérőállás, a következő leolvasás tervezett időszaka, a fizetendő összeg meghatározásakor pedig mostantól már a részszámláknál is figyelembe veszik a víz- és csatornadíj túlfizetéseket is. Az új számla  a DRV szerint takarékos is. A rész- és elszámoló, valamint az ügyfélszolgálat által készített egyedi számlákhoz mostantól használt egységes nyomtatványoknak, a számlázó rendszer korszerűsítése érdekében véghezvitt informatikai fejlesztésnek, és a postázási folyamat átalakításának köszönhetően az új formátumú számlák kibocsátása költséghatékonyabbá vált.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!